TeamNL’s Marco Teutscher in halve finale WK 8-ball

Gaat het Marco Teutscher lukken om in zijn 'eigen' Nieuw-Zeeland de wereldtitel in het 8-ball te pakken? Marco is inmiddels doorgedrongen tot de halve finale!

06 september 2024

HAMILTON, NIEUW ZEELAND – Ja, zoals we al eerder schreven: niet alle favorieten doen mee. Maar wat is Marco Teutscher geweldig in vorm op het WK 8-ball! In Nieuw-Zeeland, de plek waar hij jaren geleden naartoe ging en nooit meer echt terugkeerde, heeft Marco de bepaald niet eenvoudige hobbels Albin Ouschan (zie hier het verslag van deze overwinning) en Alex Kazakis overwonnen, met resp. 10-6 en 10-7. Hij speelt gewoon ijzersterk!

 


 

Zaterdagavond 8 uur Nieuw-Zeelandse tijd staat Marco na vijf overwinningen op rij in de halve finale van het WK 8-ball tegen Ryan (eigenlijk: Jui-An) Hsu, en dan weet Marco al welke van de andere twee halve finalisten Joshua Filler-Kun Lin Wu hij mogelijk in de finale van zondag zou kunnen treffen. (Zie hier het complete overzicht.)

Hoewel hij niet echt meer fullprof is, lijkt alles samen te vallen op dit WK 8-ball, en het spelen ‘on home soil’ gaat Teutscher vooralsnog uitstekend af.

Brons is inmiddels zeker voor TeamNL, maar Marco hoopt op meer – en wij ook.

 

 

Volg TeamNL in Nieuw-Zeeland:

Info over alle WK’s
Uitslagen WK 8-ball Heren
Uitslagen WK 9-ball Dames
Uitslagen WK 10-ball U19
Uitslagen WK 10-ball U19 Meisjes
Livestream YouTube Pro Billiard TV
KNBB Sectie Pool Facebook
Pro Billiard Series Facebook
KNBB/Team NL Instagram
Alle info in KNBB Agenda

 

 

Tekst: KNBB/KNBB Sectie Pool
Banner & foto’s: Predator Pro Billiard Series

Poolbiljart TeamNL WK
Volg ons online