Iris Eijmberts wint succesvol Youth Summer Camp 2024

Een verslag door Tako Tak, Awin Sewgobind en Richard Eijmberts

22 augustus 2024

WEERT/WOENSEL - In het weekend van 17 en 18 augustus werd er voor de jeugd een Summer Camp georganiseerd.

 

 

Op zaterdag waren we te gast in SPC Woensel. Onder leiding van Ivar Saris werden de 8 deelnemers getraind in de poolbasics (Mighty-X) gevolgd door training in positie spel, patronen spelen, safety spel en openingsbreak. Afgesloten werd met een mini-toernooi. Alle deelnemers mochten ook nog enkele games spelen tegen Ivar, waarbij het hem af en toe al flink lastig werd gemaakt.

 


 

Op zondag was HOB Weert het decor voor de Benelux Youth Pool Cup. Met 11 enthousiaste spelers van de DSOP uit Delft (trainer Awin Sewgobind), Poolscool uit Sittard (Tamara Rademakers), De Liefhebber uit Weert (Tako Tak) en SPC Woensel (Tim Jonkman) konden we om 11:00 van start in twee poules. De vijf spelers uit HOB Weert werden door de loting allemaal in poule A geplaatst. “De rest van Nederland” kwam terecht in poule B.

 

 

De hele dag was duidelijk te zien dat de lessen van Ivar zijn vruchten af begonnen te werpen. Na zeven uur spelen waren er nog twee spelers over die voor het aanwezige publiek mochten gaan strijden voor de hoogste plaatsen. Thuisspeler Serginio Mussen en Iris Eijmberts uit Eindhoven maakten er een spannende wedstrijd van. Uiteindelijk was het Iris die met 5-3 de overwinning naar zich toetrok.

 

 

We willen graag iedereen bedanken die dit weekend mogelijk hebben gemaakt: SPC Woensel en HOB Weert voor het beschikbaar stellen van de tafels en het verzorgen van de lunch. De KNBB voor het ondersteunen en promoten. Hopelijk zien we iedereen de volgende keer weer terug bij het volgende event.

 

Alle uitslagen Youth Summer Camp 2024

 

Tekst & foto's Woensel/finalisten Weert: Tako Tak, Awin Sewgobind en Richard Eijmberts
Foto’s Weert: Poolscool (m.u.v. uitgelichte foto finalisten)

Initiatieven Jeugd Jeugd/Junioren
Volg ons online