Komende vrijdag: Mooi biljartitem in tv-uitzending op prime time. Gratis toegang voor KNBB-leden!

Vrijdag 18 oktober vanaf 19:05 uur is er een groot item over biljarten in het live tv-programma “Carrie op Vrijdag”. Locatie: Spakenburg. Als lid van de KNBB kun jij bij de uitzending aanwezig zijn! Wil je erbij zijn, mail dan je naam en bondsnummer naar rslotboom@knbb.nl

14 oktober 2024

We zeiden het onlangs nog in dit artikel over de huidige mediahype rond biljarten, pool en snooker: er zitten nóg twee mooie items/reportages aan te komen.

Eén van die twee kunnen we nu melden.* Komende vrijdag is er een groot item over biljarten in het live tv-programma “Carrie op Vrijdag”. Om 19:05 op NPO1 in een live uitzending waarvan we de inhoud nog niet kunnen zeggen, maar wel dat dit is met medewerking van Nederlandse driebanden toppers én talenten in een leuke, informele setting in Spakenburg. Niet de hele uitzending zal biljarten zijn, maar wel een mooi onderdeel. En dat is fijne exposure voor onze sport, want Carrie op Vrijdag trekt gemiddeld 600.000 kijkers – en soms zelfs een stuk meer.

Als lid van de KNBB kun jij bij de uitzending aanwezig zijn! Wil je de uitzending bijwonen, mail dan je naam en bondsnummer naar rslotboom@knbb.nl. Voorwaarden zijn dat je zelf naar Spakenburg kunt komen, dat je hier ruim voor de start van de uitzending aanwezig kunt en wilt zijn, én dat je een positieve houding hebt. Geef dus aan waarom je er graag bij zou zijn! Wij mogen 10 plekken weggeven. Zijn er meer dan 10 aanmeldingen, zullen wij hieruit de 10 meest positieve kiezen.

Mooi om op deze wijze het biljarten in Nederland nog een extra boost te geven!

 

* Alles onder voorbehoud van programmering en mogelijke last-minute wijzigingen.

 

 

Over "Carrie op Vrijdag"

Luid samen met Carrie ten Napel het weekend in! In haar clubhuis ontvangt Carrie uiteenlopende gasten. Met hen praat ze in een positieve vrijdagshow over onderwerpen die ons allemaal raken, inspireren en verbinden.

Meer info: www.maxvandaag.nl/programmas/tv/carrie-op-vrijdag/archief/ en https://npo.nl/start/serie/carrie-op-vrijdag/seizoen-1/carrie-op-vrijdag 

 

Tekst: KNBB
Archieffoto driebanden ter illustratie ©Ton Smilde

Driebanden Promotie/korting/gratis Televisie
Volg ons online